Baas Auto's 

APK keuring

Elk jaar weer de stress: komt de wagen zonder al te veel kosten door de APK keuring. Uw automobiel is bij Autobedrijf Baas in goede handen voor een APK keuring. Wij keuren de wagen niet zelf, maar laten hem door ons geselecteerde keurmeesters keuren. Wij krijgen dan van de keurmeester een notitie bij uw wagen, welke zaken - die enkel en alleen betrekking hebben op de APK keuring - noodzakelijk zijn om te vervangen of te repareren. En u beslist na overleg met ons wat en hoe de zaken mogen worden uitgevoerd. En als zegt dat wil ik niet, dan doen wij dat ook niet. En wat her en der in het land bgebeurt; het laten tekenen van een verklaring dat u verantwoordelijk bent voor van ales en nog wat als wegrijdt, zal bij Autobedrijf Baas nooit en te nimmer gebeuren. Wel zo netjes en vertrouwd.

Maar als uw uw auto bij ons in onderhoud hebt, dan zal er zo goed als zeker altijd een direct goedkeuring van de jaarlijkse APK keuring volgen.

Algemene voorwaarden

Baas Auto's hanteert op alle transacties haar algemene voorwaarden. Klik hier voor de pdf. Alle betalingen per contant of PIN. Garanties op door ons uitgevoerde werkzaamheden staan te allen tijde op de bijgaande factuur.

Nummers

Bankrelatie RABO NL66RABO0367564556

K.vK. 30092957

BTW Nummer NL 00 89 99 89 2B01

Adres

Baas Auto's v.o.f. 

Strijkviertel 33 

3454PJ De Meern 

030- 6665808 

info@baasautos.nl

Openingstijden

  • Maandag - Vrijdag: 9 uur - 17.30 uur
  • Zaterdag: 9 uur - 13.00 uur